Op zoek naar een professionele website of webshop? Met behulp van ons maatwerk Content Management Systeem, uitgedacht en ontwikkeld door professionals, kunnen onze klanten de inhoud van een website zelfstandig beheren.

Wij adviseren en leveren ons zeer gebruiksvriendelijk en compleet AdviseYou CMS, zodat onze klanten met een minimale instructie direct aan de slag kunnen. Het CMS is 24 uur per dag vanaf elke Internetlocatie toegankelijk. Er hoeft geen aparte software te worden geïnstalleerd om van het systeem gebruik te kunnen maken.

Onze pakketten
Wat kunt u verwachten van een professioneel pakket en aanvullende diensten?

  • Begeleiding en advies door een van onze professionals
  • Optimale gebruikersbeleving waardoor gebruikers langer op de website blijven en terugkeren
  • Paginacode geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat pagina's hoog in zoekmachines komen te staan
  • Professioneel design voor uw website voor optimaal resultaat
  • Professionele huisstijl van uw bedrijf wat staat voor kwaliteit
  • Social Media functionaliteit voor het optimaliseren van uw communicatie naar (potentieele) klanten
  • Gebruiksvriendelijk CMS voor efficiënt en plezierig werken.
 

 

 

Eigen design en Custom development

In de keuze van een website of webshop is het belangrijk rekening te houden met de opties die je erin wilt verwerken. Belangrijk om te weten is dat je met een goede basis al ver kunt komen.

Afhankelijk van de wensen bieden wij 2 pakketten aan die van simpele MBK oplossing tot een high-end corporate oplossing kan fungeren.

1. Eigen design site

Hier maken we gebruik we een kant en klaar pakket die door ons is samengesteld en ontwikkeld. De site wordt in combinatie met een eigen design opgeleverd. De meerprijs t.o.v. andere site-aanbieders zit in de creatieve vrijheid die je hier geniet en het uitwerken van een design voor een professionele site. De prijs hiervan varieert tussen de 1500 en 3500, afhankelijk van type site (website of webshop) en specifieke wensen aan design / in te bouwen functionaliteit.

Voorbeeld Shop: http://www.sissy-boy.nl/
Voorbeeld Site: http://www.djezmen.nl/
Voorbeeld Site: http://www.2njoysports.nl/

2. Custom development

In de custom development oplossing kiezen we de oplossing die bij de werkwijze en afhandeling past. Het betekent niet 100% custom development (iets wat wel mogelijk is), maar gaat er vanuit dat we bouwen wat we nodig hebben. Zo houden we het systeem slim, snel en efficiënt. Deze optie wordt enkel aangeraden als er communicatie met externe services en/of interne shop aanpassingen gedaan moeten worden, die niet standaard mee worden geleverd. De kosten hiervan beginnen bij 4000 euro. Voor een duidelijkere schatting is een intake gesprek nodig.

Voorbeeld Shop: http://store.tomorrowland.com/
Voorbeeld Shop: http://www.123partyshop.nl/
Voorbeeld Site: http://www.zaansesportkrant.nl/

Tijdens het opzetten en inrichten van uw website of webshop wordt u door een van onze adviseurs begeleid. Indien u interesse heeft in een van onze producten en/of diensten vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

Heeft u vragen?