Tot en met de dag van vandaag heeft AdviseYou zich gefocust op de bouw van software pakketten (oftewel systemen) waarmee gebruikers goed uit de voeten kunnen. Maar waarom zijn alle systemen anders en is er eigenlijk wel een perfect systeem te bedenken?

De systemen die wij hebben geleverd zijn door gebruikers uitvoerig getest. Op basis van reacties zijn onze systemen voortdurend aangepast zodat uiteindelijk "het perfecte systeem" is opgeleverd.

Echter kan de verwachting van de gebruikers verschillen. De ervaring leert dat er naar de gulde middenweg gekozen moet worden. De systemen voldoen over het algemeen aan de verwachting van de klant, maar er zijn vaak enkele aanpassingen en uitbreidingen gewenst.

De onderstaande systemen hebben we als voorbeeld op de website toegevoegd, andere systemen zijn ook mogelijk om te verzorgen.


Het AdviseYou CMS kan voor websites en webshops worden gebruikt. Het CMS is op basis van ervaring volledig geoptimaliseerd en houdt rekening met de gebruiksvriendelijkheid en laatste wensen omtrent zoekmachine optimalisaties.

Heeft u vragen?