AdviseYou verleent op de geleverde software uw complete ICT behoefte, van hosting tot ICT beheerdiensten en van online marketing tot consultancy. 

Onze diensten bestaan o.a. uit: systeembeheer, maatwerk software, maatwerk mobiele apps, website design en Search Engine Optimalisation (SEO), E-commerce oplossingen, Content Management Systemen (CMS), webhosting, Cloud- en Virtualisatie diensten, en nog veel meer.

Het bedenken en werken aan de gewenste oplossing

Samen met u bedenken en ontwikkelen wij vernieuwende oplossingen op het gebied van ICT en automatisering. Door de juiste analyse kunnen wij bedrijfsprocessen eenvoudiger maken. Waardoor u tijd kunt besparen en u zich bezig kunt houden met ondernemen. Medewerkers en ICT oplossingen kunnen hand in hand grote stappen vooruit maken, daar zijn wij van overtuigd.

Wij denken graag met u mee en ontwerpen effectievere en efficiëntere processen. Door onze jarenlange ervaring is de beste ICT oplossing zomaar binnen handbereik. Efficiënter werken, een goed ingerichte ICT omgeving en een verbetering van bedrijfsprocessen zijn een aantal zaken waar AdviseYou u mee kan helpen.

Service Level Agreement (SLA)

Om de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening te garanderen, leggen we afspraken vast. In onze Service Level Agreement (SLA) worden de overeengekomen dienstverlening en afspraken nader omschreven.

Er worden afspraken gemaakt over de volgende onderdelen:

  • Beschrijving van de afgenomen diensten
  • Serviceniveaus van de diensten
  • Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de partijen
  • Procedures met betrekking tot de communicatie tussen partijen
  • Bereikbaarheid supportdesk
  • Beschikbaarheid
  • Server onderhoud, back-ups en restore van data

Heeft u vragen?