Amsterdam - Purmerend

In Purmerend aan de Waterlandlaan 81 hebben we wanneer gewenst een vergaderruimte en presentatieruimte tot onze beschikking. Onder leiding van senior programmers & managers besteden we op dit moment uit aan een teams in Nederland (Wormerveer), Ukraine, Curacao en Zuid-Afrika.

Contact Person
Purmerend Office

Address
Waterlandlaan 81
1441 RS Purmerend

Amsterdam - Wormerveer

In Wormerveer aan de Witte Vlinderweg 54 zit ons technisch team en project managers. Kom gerust langs voor een bak koffie of een technisch vraagstuk!

Contact Person
Wormerveer Office

Address
Witte Vlinderweg 54
1521 PS Wormerveer

Zuid-Afrika - Kaapstad

In Zuid-Afrika werken we met programmeurs op diverse locaties, waaronder Kaapstad. We proberen hier uit te breiden en staan open voor ideeen.

Contact Person
Kaapstad Office

Address
Soon

Curacao - Willemstad

In Willemstad zit ons technisch team en online marketeers die aan programmacode en campagnes voor klanten werken.

Contact Person
Willemstad Office

Address
Hoogstraat 20-22
Willemstad

Kantoor Rzeszow

In verband met onze snelle groei hebben wij naast ons kantoor in Krakau sinds juli 2015 ook een kantoor geopend in Rzeszov (180 km van Krakau). U vindt ons kantoor midden in het centrum pal naast het kasteel.

Rzeszov is een studentenstad met +- 170.000 inwoners en biedt plaats aan een geweldige technische universiteit. In Rzeszov breiden wij naast ons PHP en Python team ook ons .NET en mobile team verder uit met getalenteerde en ervaren programmeurs.

Het kantoor wordt geleid door Tomasz Rzany.

Contactpersoon
Tomasz Rzany

Adres
HetmaĊ„ska 3/2
35-045, Rzeszow
Poland

(+48/p>

Kantoor London

Amsterdam Standard is sinds maart 2015 actief in Londen. U vindt ons kantoor in het Rockstar Hubs pand aan Mincing Lane midden in de City.

Dit kantoor is onze basis voor de Engelse markt. Er zijn (nog) geen programmeurs of designers gehuisvest - alleen sales, projectmanagement en onderhoud voeren wij uit vanuit hier.

Het kantoor wordt geleid door Michael Kosior.

Contactpersoon
Michael Kosior

Adres
3 Minster Court Mincing Lane
London EC3R 7DD
United Kingdom


SEND US AN EMAIL