Heeft u zich wel eens afgevraagd welke Social Media functies bruikbaar zijn voor uw organisatie? Of u ze wel op de juiste manier inzet? En hoe u aan nieuwe, relevante volgers komt?

AdviseYou biedt een reeks aan hulpmiddelen om u hierbij te helpen. Wij zijn bereid uw Social Media activiteiten te analyseren en indien nodig verbeteringen aan te brengen. Dit kan bijvoorbeeld professioneel uitgewerkt worden tot een situatie analyse, of we kunnen een workhop organiseren voor het verantwoordelijke personeel.

Diensten

Social Media workshops
De Social Media workshops worden voor diverse kennisniveaus georganiseerd. Zo hebben wij groepen beginners geholpen bij het aanmaken van accounts, maar ook professionals geholpen bij het effectief onderhouden van de pagina's.

Wilt u samen met collega's een Social Media workshop bijwonen? Laat het ons weten, bij een grotere groep (>10) kunnen wij het programma volledig op uw wensen afstemmen. Wilt u als individu meer over social media weten, vul dan ons contactformulier in en wij houden u vervolgens op de hoogte van de eerstvolgende workshops.

"Ik heb tijdens de workshops een stevige basis gelegd voor een gestructureerde aanpak. Tijdens de workshops kun je alles vragen en ze zijn oprecht geïnteresseerd in iedereen." aldus een deelnemer.

De workshops zijn o.a. geschikt voor:
- (startende) ondernemers
- non-profit organisaties
- groepen collega's (spefieke afdelingen)
- et cetera.

Tijdens de workshops zijn één of twee professionals aanwezig.

Situatie analyses
Bij een situatie analyse bekijken wij hoe uw bedrijf ervoor staat op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Want hoe effectief is uw aanpak eigenlijk? Wat gaat goed en wat zou eventueel beter kunnen? Waar maken we nog niet optimaal gebruik van? Wat zijn handige tips, trucs en tools? Na het ontvangen van de situatie analyse kunt u weer een aantal grote stappen maken op uw Social Media accounts.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Altijd up-to-date

We houden ons bezig met de laatste ontwikkelingen omtrent Social Media. Wist u bijvoorbeeld dat bij Facebook:

  • Business (bedrijven) pagina’s door zoekmachines worden geïndexeerd en Personal (persoonlijke) pagina's niet?
  • Gebruikers die op de ‘Vind ik leuk’ knop klikken direct verbonden zijn met de pagina zonder dat je de connectie hoeft te bevestigen?
  • Opmaat tabs voor bijvoorbeeld acties en informatie tabs met bedrijfsinformatie worden aangeboden?
  • Business pagina's voor iedereen toegankelijk zijn ook als ze nog geen fan zijn?
  • Business pagina's geen beperkingen kennen en een Personal profiel van maximaal 5.000 connecties wel?
  • Toepassingen zoals YouTube, LinkedIn, Twitter, Slideshare tabs aangeboden worden?

Naast Facebook houden wij ook de functionaliteit van andere Social Media platformen nauwlettend in de gaten. Wilt u weten welke (nieuwe) Social Media functies voor u interessant zijn? Vraag het ons!

Heeft u vragen?