AdviseYou is een strategische, offensieve alliantie tussen zeer ervaren en complementaire Internet professionals, zowel op creatief als op technisch vlak.

Ons vermogen om buiten de gebaande paden te denken zorgt ervoor dat wij oplossingen realiseren die de efficiency, productiviteit en de winstgevendheid van organisaties vergroten.

Klanten
Onze klanten komen uit uiteenlopende sectoren en variëren van middelgrote tot grote nationale en internationale organisaties. AdviseYou heeft samengewerkt met onderstaande bedrijven en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan:

Klanten

Kennisgebieden
De onderstaande kennisgebieden kunnen we binnen een project als geheel leveren, maar kunnen ook individueel afgenomen worden.

  • Consultanty (advies software pakketten, social media, etc.)
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Value Added Services (waaronder Search Engine Optimization)


Specialisaties

Bij de diverse kennisgebieden horen de volgende specialisaties: advies trajecten, het maken van functionele en technische ontwerpen, website usability, webdesign en webdevelopment in xhtml/css, flash/actionscript, javascript/ajax, php, java, zend framework, ruby on rails en asp.net.

Specialisaties

Professionals
Binnen de alliantie zijn ruim 20 internet professionals actief, waarvan een deel in meerdere kennisgebieden. De aangewezen projectmanager van AdviseYou zorgt ervoor dat alleen die professionals worden ingezet waarvan de expertise en vaardigheden exact passen bij de doelstelling van de opdracht.

Projectaanpak
Gedurende onze software ontwikkeling projecten zijn een zestal fases te onderscheiden:

  • Analysefase (Discoveryfase)
  • Afbakeningsfase
  • Ontwikkelfase
  • Testfase
  • Opleverfase
  • Onderhoudsfase


MoSCoW-methodiek

Projecten voert AdviseYou op basis van de MoSCoW-methode uit. De MoSCoW-methode staat voor Must-haves, Should-haves, Could-haves en Would-haves en geeft de aflopende prioriteit van de te programmeren functies aan.

In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald welke functies binnen het budget gerealiseerd moeten worden ofwel welke functies het meest van belang zijn bij lancering van een systeem of website. De Must-haves en de Should-haves moeten in ieder geval tot de basis van het systeem of website behoren. De Could-haves en Would-haves zouden eventueel in een andere fase kunnen worden toegevoegd.

Kennisborging
De projecten die wij uitvoeren zijn technisch goed gedocumenteerd, zodat iedere professional zich snel kan inlezen in de technische opbouw van de applicatie.

Heeft u vragen?